Off_topic:Hitmanprul

  • L.Hermans

    Goede avond

    Gratis reclame voor Hitman.

    zonder commentaar.

    Groet

    Leo

    Bron: Redaktie Virushelp

    Hitman Pro 2.2.1

    Virusaanvallen, phishing, Spyware en andere Malware: onze PC?s staan gemiddeld elke dag bloot aan 1600 aanvallen en bevatten gemiddeld 25.4 Spyware programma?s volgens diverse onderzoeken. Meer dan 1 miljoen mensen in Nederland gebruiken dan ook het gratis programma Hitman Pro om hun computer van Spyware te ontdoen. Vanaf de nieuwe versie doet Hitman Pro dit ook voor virussen omdat het uitgerust is met NOD32.

    Hitman Pro heeft NOD32 geintegreerd, om ervoor te zorgen dat we onze systemen een checkup kunnen geven en kunnen ontdoen van de gevolgen van de Cybercriminaliteit.

    Verwacht wordt dat de infiltraties alleen maar nog maar toe zullen nemen en Nederland behoort inmiddels tot de topverspreiders van Spyware. Cybercriminelen zijn o.a. uit virusschrijvers die computers verhandelen (zonder dat we het zelf weten!), spionage, bankrekeningen leeg te halen e.d. en makers van Spyware gaat het om een vergoeding per pop-up of keyloggers. Dat zijn programma's die exact bijhouden welke toetsen u op uw toetsenbord gebruikt. Op die manier kunnen de makers achter inlognamen, wachtwoorden en creditcardnummers komen en daarmee behoorlijke problemen veroorzaken.

    Unieke eigenschappen van Hitman Pro:

    Download en installeert automatisch externe antispyware software.

    Hitman Pro AntiSpyware met heuristiek controleert belangrijke systeemmappen en registerwaarden of hieraan processen zijn gekoppeld die zich niet op de juiste wijze (of helemaal niet) bekend maken. Op deze wijze kunnen bekende en onbekende spyware als ook virussen en Trojaanse paarden worden gevonden.

    Hitman Pro maakt gebruik van eventueel aanwezige gekochte versies van externe antispywaresoftware (zoals Ad-Aware en Spy Sweeper). U hoeft de bestaande antispywaresoftware niet eerst te verwijderen.

    Beperkt met SurfRight de systeemrechten van bekende Internet-toepassingen zoals Internet Explorer, Outlook Express of Microsoft Office Outlook en MSN Messenger om besmetting door misleiding zoveel mogelijk te beperken.

    Bedient automatisch de externe antispywaresoftware. Voert hiermee inspecties uit, verwijdert automatisch aangetroffen spyware en plaatst bescherming tegen kwaadaardige ActiveX-besturingselementen. Downloadt automatisch de nieuwste updates (zonder Hitman Pro zou de gebruiker dit vaak handmatig moeten doen).

    Externe antispywaresoftware wordt automatisch geconfigureerd voor het beste resultaat. Mogelijkheid om deel te nemen in het gevecht tegen spyware door anoniem spywarestatistieken te uploaden naar de Hitman Pro webserver.

    Controleert een aantal Internet Explorer-instellingen zodat deze browser niet zonder medeweten van de gebruiker software kan installeren.

    De volgende externe antispywaresoftware worden momenteel ondersteund:

    Ad-Aware SE 1.06 Personal (Freeware)

    Spybot Search & Destroy 1.4 (Freeware)

    Spy Sweeper 3 en 4 (1 Probeerversie en abonnementsversie)

    Spyware Doctor 3.2 Lite versie en abonnementsversie PC Tools

    CWShredder 2.15 Freeware

    SpywareBlaster 3.4 Freeware

    Spyware Block List Freeware

    NOD32 AntiThreat 2.5 Probeerversie en abonnementsversie Eset

    Sysclean Package Freeware

    SuperDAT VirusScan PrimeSupport overeenkomst vereist McAfee

    Schijfopruiming in Hitman Pro ruimt voor u de mappen met tijdelijke Windows- en Internet-bestanden op. De inhoud van deze mappen zal na verloop van tijd veel beschikbare ruimte op de vaste schijf verbruiken. Deze ruimte zou anders beschikbaar zijn voor documenten en programma's. Het verwijderen van de tijdelijke bestanden heeft voor Hitman Pro als voordeel dat de inspectietijd van Ad-aware, Spy Sweeper en Spybot S&D wordt verkort. De inspectieonderdelen zullen overigens minder sporen van spyware vinden omdat eventuele spyware-installatiebestanden reeds door schijfopruiming zijn verwijderd.

    Hitman Pro genereert van alle uitgevoerde acties één rapport over besmetting en bescherming zoals:

    DSO misbruik

    In bepaalde omstandigheden kan door misbruik van een data source object (DSO) ongevraagd onbetrouwbare software in Internet Explorer worden uitgevoerd. Met andere woorden, het is een potentieel gat in Internet Explorer waar hackers misbruik van kunnen maken om toegang tot uw systeem te krijgen. Echter, als u de nieuwste versie van Internet Explorer en de nodige updates voor Windows heeft geïnstalleerd, dan is uw systeem niet bevattelijk voor DSO misbruik.

    Messenger service

    De Messenger service kan misbruikt worden om reclame en spam naar machines op een netwerk te sturen. Daarnaast heeft Microsoft in het verleden beveiligingsupdates moeten uitbrengen om kwetsbaarheden in de Messenger service te verhelpen. Zo waren aanvallers in staat om met de Messenger service kwaadwillende code uit te voeren op onbeveiligde systemen. De Messenger service heeft niets te maken met MSN Messenger en Windows Messenger.

    Installatie op afroep uitgeschakeld

    Met Installatie op afroep ingeschakeld kunnen webonderdelen automatisch gedownload en geïnstalleerd worden. Installatie op afroep kan door websites worden misbruikt om spyware te installeren.

    Beveiligingsniveau van zone Internet

    Het beveiligingsniveau van de Internet-zone hoort ten minste op Normaal ingesteld te staan. Voor het downloaden van mogelijk onveilige inhoud wordt dan eerst toestemming gevraagd en niet ondertekende ActiveX-besturingselementen worden niet gedownload.

    SpywareBlaster-bescherming aangebracht

    Deze bescherming verhindert de installatie van op ActiveX-gebaseerde spyware, adware, browserkapers, dialers, en ander potentieel ongewenste inhoud. Verder blokkeert het spyware/traceercookies in Internet Explorer en Mozilla/Firefox en beperkt het de acties van mogelijk gevaarlijke websites in Internet Explorer.

    Spyware Block List-bescherming aangebracht

    Deze bescherming verhindert dat dubieuze ActiveX-besturingselementen worden uitgevoerd in Internet Explorer. Het is een aanvulling op de SpywareBlaster-bescherming.

    Hitman Pro is GRATIS en de alles-in-één oplossing tegen spyware om uw computer beter te beschermen.

    Download Hitman Pro

    Bewerking: Redaktie Virushelp

    Virushelp.nl nieuwsbrief links

  • John

    Ik ga mijn virushelp nieuwsbrief afmelden, het vertrouwen is er een beetje uit als ze zulke software gaan aanprijzen…

  • Luca

    Volgens mij wordt er niks aangeprezen en is het gewoon een artikel over het programma. Het is maar hoe je het leest. Maar ik ben het met je eens dat het artikel best een beetje meer kritisch had kunnen zijn.

  • Piet

    Is geen verkeerd idee om hitmansul te gebruiken.:+

    Wordt het op de borden ook wat drukker

  • LynX

    Wel opletten dat je als je HMP incl.NOD anti-vir. gebruikt,niet een tweede anti-vir. prog.draait;krijg je vroeg of laat altijd conflicten ;)

    Het duurt trouwens een eeuwigheid als je full-system scan doet,bij mij meer dan een half uur,gaap :Z

    Heb zelf de losse componenten draaien;gaat net zo goed en heb je ook zelf de controle erover,niet waar Lucas ;)

  • Wheel

    LynX schreef:

    >

    > Wel opletten dat je als je HMP incl.NOD anti-vir.

    > gebruikt,niet een tweede anti-vir. prog.draait;

    Vergeet dan ook niet om na de trial periode van NOD32 een antivirus programma te installeren. Anders heb je er nog niets aan. :?

    Nog beter: gooi die hele HMPrul van het systeem! Ik geloof dat dit sinds het uitkomen van die titel de beste tip ooit is! :D

    Wheel. ;)

  • spooky

    Ja maar wat is er nou slecht aan Hitmanpro? Of je nou die losse proggies gebruikt of dat. maakt toch niet uit of wel?

  • Erik

    Je gooit een bom in een vijver om goudvissen te vangen, de kans dat het ergens fout gaat is een stuk groter dan wanneer de progjes 1 voor 1 gebruikt worden.